У Вараші рятувальники провели акцію «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

24.04.2019 12:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини

Акцію було проведено спільно з вогнеборцями з охорони «Рівненської АЕС».

null

23 квітня на території навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа I ступеня» № 10 Вараської міської ради Рівненської області працівники Вараського міського сектору, 12-ї державної пожежно-рятувальної частини спільно з рятувальниками 2-го державного пожежно-рятувального загону з охорони об’єктів Рівненської АЕС Головного управління ДСНС України у Рівненській області провели громадську акцію «Запобігти! Врятувати! Допомогти!». До проведення акції долучилися керівництво та колектив навчального закладу.

null

Під час заходу учнів та вихованців ознайомили з правилами пожежної безпеки в побуті, особливо під час весняно-літнього пожежонебезпечного періоду, а також нагадали дітям номер телефону за яким необхідно телефонувати у разі виникнення надзвичайної ситуації, в тому числі пожежі.

null

Крім того, присутні мали змогу ознайомитися з пожежно-рятувальними автомобілями, обладнанням, технікою, її технічною характеристикою. В свою чергу, діти із задоволенням приміряли бойовий одяг рятувальників, посиділи за кермом пожежного автомобіля та відчули себе справжніми вогнеборцями. Фахівці Держслужби з НС надали вичерпні відповіді на запитання дітям з тематики безпеки життєдіяльності.

null

На завершення заходу колектив та вихованці навчального закладу щиро подякували за дуже цікаву, змістовну, корисну та повчальну акцію.

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини