На Буковині невідомі побили чоловіка та пограбували (відео)

31.08.2019 19:13   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Нападниками були жінка та чоловік.

31 серпня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення від голови Василівської сільської ради, що раніше судимий чоловік з невідомою жінкою нанесли тілесні ушкодження 50-річному місцевому жителю.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Заставнівського відділення поліції. Правоохоронці опитали потерпілого та встановили, що ввечері малознайомі особи нанесли заявникові тілесні ушкодження та заволоділи бензопилою і особистими речами.

Працівники поліції упродовж години встановили місцезнаходження зловмисників. Ними виявилися жителі сусідньої області: 35-річний чоловік та 33-річна жінка. 

Потерпілого доставлено до Заставнівської центральної лікарні з тілесними ушкодженнями.
За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

Працівники поліції затримали одного із порушників в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Злочинця поміщено до ізолятора тимчасового тримання.Наразі проводяться слідчі дії.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews