Неповнолітній хлопець обікрав будинок буковинки

19.09.2019 11:37   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

З будинку жительки району підліток викрав гроші. Оперативники Новоселицького відділення поліції розшукали хлопця до того, як він встиг витратити чужі кошти.

З повідомленням про крадіжку до поліції звернулася 39-річна жителька села Зелений Гай Новоселицького району. Заявниця поскаржилася, що невідома особа викрала з її будинку гроші у сумі три тисячі гривень.

За результатами проведених оперативно-розшукових заходів працівники сектору кримінальної поліції Новоселицького відділення поліції впродовж декількох годин встановили крадія. Ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини 14-річний житель села Маршинці.

Також поліцейські з’ясували, що неповнолітній зловмисник дізнався, де господарі залишають ключ і коли їх не було вдома, проник до будинку і викрав гроші. Хлопець зізнався правоохоронцям, що мав намір витратити чужі кошти на власні потреби. Однак, завдяки оперативності працівників поліції, гроші було вилучено в повному обсязі та повернуто власниці.

Наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєння вказаного злочину підлітку загрожує до шести років позбавлення волі.

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews