У центрі Черівців патрульні затримали чоловіка з наркотиками

03.10.2019 12:17   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

Під час поверхневої перевірки підозрілого чоловіка у центрі міста, працівники поліції виявили та вилучили невідомі таблетки зовні схожі на наркотичні. 

На місці події слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції встановила особу чоловіка – 59-річного жителя Чернівців, який раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців.

Правопорушник пояснив поліцейським, що вказані таблетки він приймає за рецептом лікаря. Однак, підтвердити свої слова чоловік не зміг. Наразі працівники поліції перевіряють надану їм інформацію.

Усі вилучені речовини направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення експертизи.

За вказаними фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Проводяться досудові розслідування. За незаконне зберігання наркотиків винним особам загрожує до 3 років позбавлення волі. 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews