На Буковині чоловік самовільно захопив ставок

06.10.2019 14:12   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews

У ході представницької діяльності Кельменецькою місцевою прокуратурою було встановлено факт самовільного захоплення землі водного фонду неподалік села Новоолексіївка Сокирянського району.

За вказаним фактом було зареєстровано кримінальне провадження (ч.1 ст. 197-1 КК України) та скеровано обвинувальний акт до суду.

Під час судового розгляду  встановлено, що 44-річний мешканець Сокирянського району з жовтня 2017 по жовтень 2018 року району, в порушення вимог статей 125, 126, 211 Земельного кодексу України, не маючи відповідного рішення органу виконавчої влади чи органу місцевого самоврядування про передачу у власність або надання у користування (оренду) вказаної земельної ділянки, самовільно зайняв її для проведення рибогосподарської діяльності.

Кельменецький районний суд визнав винним чоловіка в інкримінованому йому кримінальному правопорушенні та призначив покарання у вигляді штрафу в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews