У перевізника з Чернівців виявили неоформлених водіїв

12.11.2019 07:54   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
Підприємцю доведеться сплатити близько шести мільйонів гривень штрафу.
 
Факт грубого порушення трудового законодавства встановили головні інспектори Держпраці.
 
Чернівецький підприємець, який працює у галузі пасажирських перевезень, нелегально працевлаштував водіями  на автобусних маршрутах 53 людини, не уклавши з ними відповідних трудових договорів та не повідомивши  про їхнє прийняття на роботу до територіального органу Державної податкової служби. Допустивши до роботи неоформлених працівників, роботодавець порушив ряд норм законів. Як наслідок, на роботодавця чекають фінансові санкції. Про це повідомляє Управління Держпраці у Чернівецькій області.
 
 
В Управлінні Держпраці у Чернівецькій області готується до винесення постанова про накладення фінансових стягнень на роботодавця, в якого виявили 53 неоформлених працівників.
 
За фактичний допуск працівника до роботи без оформлення трудового договору та  виплати заробітної плати без нарахування та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та податків накладається штрафна санкція у розмірі 125 190 гривень за кожного виявленого працівника.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews