Уродженець Луганщини, який виманив у пенсіонерів з Буковини понад 6000 тисяч гривень, сяде на 5 років

20.01.2020 12:11   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
Пенсіонерів з Буковини обманював уродженець з Луганщини.

Чернівецький апеляційний суд погодився з доводами прокурора щодо законності вироку суду першої інстанції стосовно чоловіка, який за попередньою змовою з групою осіб, шляхом обману, заволодів коштами осіб похилого віку на загальну суму 637 тисяч гривень.

За версією слідства, мешканець Луганської області, за попередньою змовою з невідомим, з метою особистого збагачення, шляхом зловживання довірою, заволоділи коштами п’яти потерпілих, використовуючи неправдиву інформацію про те, що їх онуки потрапили у дорожньо-транспортну пригоду і їм необхідні кошти для проведення операції.
 
Представляючись водієм, який передасть кошти для лікування, шахрай отримував гроші від пенсіонерів, повідомляє пресслужба прокуратури Чернівецької області.

За скоєне вироком Шевченківського районного суду правопорушника визнано винним за ч. 4 ст. 190 КК України (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах) та засуджено до 5 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна, окрім житла.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews