Що приготувати швидко і легко? Грецький салат!

04.02.2020 23:24   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Напевно, кожен із нас запитував себе, що приготувати на вечерю. Адже, з одного боку, не хочеться довго поратись на кухні, а з іншого, хочеться смачних домашніх страв. Тому ми пропонуємо вам рецепти страв, які ви зможете приготувати на вечерю дуже швидко і при цьому будете насолоджуватись їх смаком.

Якщо ви саме той, кому постійно не вистачає часу на приготування смачної їжі, то відтепер у вас не буде змоги використовувати цю відмовку! Адже відомий англійський шеф-кухар Джеймі Олівер довів, що приготувати смачний обід чи вечерю можна всього за 30 хвилин. У його арсеналі багато рецептів, які не вимагають ні багато часу, ні особливих навиків кулінарії.

Сьогодні ми ділимось з вами рецептами Джеймі Олівера, які врятують не одну вашу вечерю!

Грецький салат

Час приготування: 15 хв
Кількість порцій: 4

Інгредієнти:

2 середніх стиглих помідора;

200 г стиглих помідорів черрі;

1 середня очищена цибулина;

1 огірок;

1 жменя свіжого кропу;

1 зелений перець;

1 жменя свіжого листя м'яти;

1 велика жменя чорних оливок без кісточок;

1 столова ложка червоного винного оцту;

3 столові ложки оливкової олії;

морська сіль;

1 чайна ложка сушеного орегано;

200 г сиру фета.

Рецепт приготування грецького салату на вечерю:

1. Наріжте середній помідор на невеликі часточки, а помідори черрі розріжте навпіл. Покладіть усі помідори у велику салатницю.

2. Наріжте цибулю тоненькими смужками і додайте до помідорів. Огірок наріжте товстими скибочками. З перцю видаліть кісточки та наріжте кільцями і додайте їх в салат разом з огірком.

З. Дрібно порубайте кріп і більшу частину листя м'яти. Перекладіть нарізану зелень в миску з салатом, вичавіть оливки таким чином, щоб видавити з них залишки рідини, потім теж покладіть до салату.

4. Додайте дрібку солі, червоний оцет та оливкову олію. Швидко перемішайте все руками. Дайте салату постояти близько хвилини, аби овочі ввібрали в себе додаткові смаки і аромати.

5. Зверху покладіть великий шматок сиру фета і кілька оливок. Посипте орегано і листям м'яти, збризніть оливковою олією.

null
Рецепт грецького салату на вечерю від Джеймі Олівера

За матеріалами https://24tv.ua/ 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews