На Буковині з'явилися палії іномарок?

24.03.2020 19:36   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
За ніч у Чернівцях та Новодністровську горіли 4 автомобілі. Поліція підозрює умисний підпал.
 
За попередньою інформацією загальна вартість завданої шкоди потерпілим становить майже 3 мільйони 550 тисяч гривень. Поліція вживає всі необхідні заходи для встановлення осіб, причетних до вказаних  злочинів.
 
В ніч на 24 березня у поліцію звернулася 52-річна чернівчанка та повідомила про те, що невідома особа, шляхом підпалу, пошкодила її автомобілі «Mercedes» та «Mitsubishi», які були припарковані біля приватного господарства жінки.
 
На місце події одразу виїхали слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції, УПП та УДСНС.  Зі слів заявниці сума збитків становить 3,5 мільйони гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 

Інше аналогічне повідомлення надійшло до чергової частини Новодністровського відділення поліції.

Виїздом на місце поді дії співробітники поліції встановили, що на не охоронюваній та не огородженій стоянці відбулось загорання двох автомобілів марки «Mercedes» та «КІА», які знаходились на відстані 20 метрів один від одного, що належали двом місцевим жителям віком 32 та 34 роки.
 

Поліцейські вилучили речові докази. За обома фактами вирішується  питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна)  Кримінального кодексу України. Наразі призначено низку експертиз. Тривають слідчі дії.

 

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews