Буковинець продавав протерміновані антисептики та маски

03.04.2020 12:18   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: CvNews
47-річний буковинець розміщував на різних онлайн-сервісах оголошення з продажу засобів індивідуального захисту.
 
У Чернівецькій області викрили чоловіка, який через інтернет здійснював незаконний продаж протермінованих масок індивідуального захисту й антисептичних засобів підпільного виробництва. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Чернівецької області.
 
 
47-річний буковинець розміщував на різних онлайн-сервісах оголошення з продажу засобів індивідуального захисту, при цьому не будучи суб’єктом господарювання і не маючи права здійснювати відповідний вид діяльності. У чоловіка вилучили 524 маски індивідуального захисту та 425 флаконів антисептичних засобів.
 

На порушника поліцейські склали адміністративний протокол за частиною 1 статті 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews