Лікарям первинки у Чернівцях виплатять додаткові 5 тисяч гривень до зарплати

29.04.2020 14:51   Опубліковано : Новини Буковини
Джерело: АСС

Відповідне розпорядження підписав Чернівецький міський голова. Лікарям первинної ланки медицини у Чернівцях виплатять додаткові 5 тисяч гривень до їхньої зарплати для стимулювання медиків у боротьбі з коронавірусом.

Про це у Facebook повідомив Чернівецький міський голова Олексій Каспрук.

"Сьогодні підписав відповідне розпорядження про матеріальне стимулювання сімейних лікарів і всіх, хто працює в первинній ланці медицини, у поліклініках, хто працює з коронавірусом, хто працює у медичних бригадах, які беруть аналізи у хворих чи потенційно хворих, хто має безпосередній контакт. Так само до тих коштів, які обіцяє уряд, які обіцяє НСЗУ, до їхньої основної зарплати лікарський персонал отримає винагороду у розмірі 5 тисяч гривень, середній медичний персонал - 3,5 тисяч гривень і молодший медичний та інший персонал - дві тисячі гривень", - сказав Каспрук.

Наші новини є у Facebook Іншим працівникам, які задіяні в роботі з коронавірусом, але не мають безпосереднього контакту з хворими доплатять відповідно три, дві та одну тисячі гривень.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: АСС