Розвиток Калинівського ринку та адмінпротоколи від посадовців. Що прийняли 27 липня на засіданні виконавчого комітету міської ради

27.07.2021 21:34   Опубліковано : Новини України
Джерело: CvNews

Сьогодні, 27 липня, відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Розглянули 83 питання. Зокрема, прийняли план розвитку Калинівського ринку та виділили понад сто тисяч гривень на виплати медпрацівникам, які перехворіли коронавірусом. Про це повідомляє пресслужба Чернівецької міської ради.

Виплати медикам

Чернівецьким медпрацівникам, які перехворіли на коронавірус, виплатять грошову допомогу. На це направили 110 тисяч гривень. Гроші отримають ті працівники, хто інфікувався на роботі.

План розвитку Калинівського ринку

Цьогоріч планують виготовити проєктно-кошторисну документацію для робіт з берегоукріплення річок Прут та Потіт. Берегоукріплення потрібне, аби попередити підтоплення території підприємства.

Також виготовлять кошторисну документацію для облаштування автоматизованої системи в’їзду і виїзду та для облаштування торговельних місць в секторах 3 та 5.

На розвиток витратять понад дев’ять мільйонів гривень. Зроблять це власним коштом ринку.

Посадовців уповноважили складати адмінпротоколи

Рішенням виконкому посадовців уповноважили складати протоколи за адмінправопорушення. Так, вони зможуть штрафувати за порушення правил тримання котів та собак, правил паркування, законодавства про захист прав споживачів тощо.

З повним переліком посадовців, яких уповноважили складати адмінпротоколи, та сферою їх відповідальності можна ознайомитися у додатку до рішення.

Інші рішення

Прийняли тимчасовий порядок компенсації за пільговий проїзд громадським, а також залізничним транспортом. Затвердили склад декількох постійних комісій. Здійснили перерозподіл грошей у межах департаменту інфраструктури та благоустрою.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews