На Буковину намагалися ввезти із Туреччини фарби за підробленими документами

26.06.2018 18:15   Опубліковано : Буковинський Новинар
Джерело: Погляд

22 червня 2018 року співробітниками УЗЕ спільно із працівниками Чернівецької митниці ДФС виявлено та задокументовано факт незаконного ввезення на митну територію України товарів за підробленими супровідними документами. Про це йдеться на офіційній сторінці Управління захисту економіки у Чернівецькій області у соціальній мережі Facebook.

Під час огляду вантажу водій товариства з обмеженою відповідальністю надав для ознайомлення товаросупровідні документи, за якими віз вантаж, а саме «порошкові фарби», з Республіки Туреччина на суму понад мільйон гривень. При детальному огляді з застосуванням відповідної техніки встановлено, що зображення штампа відправника - турецької фірми виготовлено за допомогою копіювально-печатного обладнання.

Таким чином, посадові особи вищезазначеного товариства з метою власного збагачення намагалися ввезти на митну територію України «порошкові фарби» за підробленими документами, тим самим занижуючи їх митну вартість та ухиляючись від сплати митних платежів до бюджету.

Відносно правопорушника митниками складено адміністративний протокол.

На Буковину намагалися ввезти із Туреччини фарби за підробленими документами

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Погляд