У Чернівцях говоритимуть про жебраків

22.09.2018 23:13   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Круглий стіл на тему «Проблема псевдожебрацтва в м. Чернівці та шляхи її вирішення» відбудеться 24 вересня, о 18:00 год у крафт-хабі «FortelUA» (вул. Сагайдачного, 2).

Метою заходу є озвучення проблеми псевдожебрацтва, визначення можливих шляхів її вирішення, а також розподіл відповідальності ключових зацікавлених сторін. Зокрема, організатори заходу мають на меті під час обговорення розробити та описати механізм реакції та взаємодії поліції, громади, громадських організацій, органів місцевого самоврядування, соціальних та медичних служб у випадках виявлення на вулицях міста випадків псевдо жебрацтва.

До участі запрошуються представники органів місцевого самоврядування, депутати Чернівецької міської ради, керівники відповідних комісій, а також представники засобів масової інформації та громадські активісти міста. Захід проводиться ГО «Народна допомога Україна» в рамках проекту Партнерство поліції та громади задля подолання псевдожебрацтва в м. Чернівці.

Проект впроваджується за підтримки Інноваційного Фонду з питань взаємодії поліції з громадою на засадах партнерства (CPIF)  Проекту підтримки підготовки поліцейських (PTAP), що реалізовується в Україні компанією «Агрітім Канада Консалтинг Лтд» за фінансової підтримки уряду Канади».

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews