На Гощанщині орден «За мужність» отримали рідні Героя

22.09.2018 22:15   Опубліковано : Таня Костенко
Джерело: RvNews

Згідно з Указом Президента України №189/2018 від 27 червня 2018 року «за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України», посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ст. Рудик Юрій Володимирович.

Нагороду вручили мамі Юрія - Вірі Москалик військовий комісар Гощанського об’єднаного районного військового комісаріату Рівненської області Сергій Названов, заступник голови Гощанської РДА Тарас Гоменюк та Майківський сільський голова Галина Пивоварчук. Про це повідомляє сайт Гощанської  РДА.

null
 

Юрій Рудик підписав контракт на проходження військової служби у ЗСУ 21 липня 2017 року. 18 листопада при виконанні бойового завдання в зоні проведення АТО на Луганщині отримав тяжке поранення голови від кулі снайпера. Помер 4 грудня 2017 року, не приходячи до свідомості, в лікарні ім. Мечникова м. Дніпро.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews