Рівненські криміналісти підтвердили свою фаховість

12.11.2018 20:55   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

Заступник начальника ГУНП в Рівненській області Олександр Панасюк вручив свідоцтва про підвищення кваліфікації інспекторам-криміналістам та експертам, які сьогодні 12 листопада успішно склали кваліфікаційний іспит, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області. 

Рівень професійної майстерності та кваліфікації у рамках курсу навчань, які тривали з п’ятого листопада, підвищували 12 інспекторів-криміналістів слідчих підрозділів ГУНП та 10 працівників Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного Центру МВС.  Під час проведення занять, крім вивчення основних теоретичних засад криміналістики, із слухачами проводилися і практичні заняття з виявлення, фіксації та вилучення слідів дактилоскопічного та трасологічного походження із застосуванням різних видів фотозйомки на імпровізованому місці події. 

Як засвоїли отримані знання усі спеціалісти, працівники НДЕКЦ та Нацполіції області перевірили  під час іспиту. Інспектори-криміналісти та експерти показали позитивний результат і отримали відповідні свідоцтва.

«Криміналіст – як художник, також повинен бути талановитим. Адже від  його  якісної та професійно виконаної роботи на місці події залежить розкриття злочину, що забезпечить невідворотність покарання особи, що вчинила його, — підкреслив Олександр Панасюк. — Тож бажаю вам професіоналізму, невичерпної енергії до роботи та постійного удосконалення практичних навиків і вмінь, використовуючи набутий досвід». 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews