Чернівчан запрошують на громадські слухання щодо зміни тарифів на проїзд в громадському транспорті

19.11.2018 08:41   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Громадські слухання щодо зміни тарифів на проїзд у громадському електричному транспорті (тролейбусах) відбудуться 29 листопада 2018 року об 18.00 в приміщенні департаменту житлово-комунального господарства міської ради, ІІ поверх, зал засідань (вул. Героїв майдану, 176).

Уповноваженим виконавчим органом з підготовки громадських слухань визначено департамент житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради. Для участі у громадських слуханнях запрошуються мешканці міста Чернівців, депутати Чернівецької міської ради VII скликання, посадові особи виконавчих органів міської ради, члени Громадської ради при виконавчому комітеті Чернівецької міської ради, представники Чернівецького обласного відділення Антимонопольного комітету України, представники громадських організацій, представники КП «Чернівецьке тролейбусне управління».

Для реєстрації учаснику громадських слухань необхідно пред’явити паспорт громадянина України з чернівецькою пропискою. Реєстрація розпочнеться о 17.00.

За матеріалами http://chernivtsy.eu/ 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews