Гравці БК «Рівне» вчили чотирикласників баскетболу

21.11.2018 13:55   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

Гравці БК «Рівне» провели відкритий урок баскетболу для учнів Загальноосвітньої школи міста №13. Займалися з спортсменами спортом учні четвертих класів.

На урок завітали провідні гравці чоловічої команди Василь Федорчук та Дмитро Тимощук, а також жіночої – Тетяна Гаврильчик, Світлана Боярчук та Дарина Завертайло. Відзначимо, що керував уроком-тренуванням головний тренер жіночої БК “Рівне” Валерій Жартун.

Відзначимо, що подібні акції у школах для БК “Рівне” стають традиційними. Зовсім нещодавно у клубі відгукнулися на запрошення дітей з 15 школи, і тоді такий відкритий урок створив справжній фурор не лише серед учнів навчального закладу, але й взагалі в місті. До БК “Рівне” почали надходити запрошення з інших шкіл, аби діти змогли ближче познайомитись зі спортсменами.

У клубі з радістю відгукнулися на таку ініціативу, і в планах обійти всі школи Рівного.

Заняття традиційно почалося з розминки, якою керував головний тренер БК “Рівне” Валерій Жартун, а діти разом з гравцями виконували усі вправи.

Потім учні розділилися на п’ять команд, і кожну з них очолив хтось з баскетболістів.

Спершу баскетболісти вчили дітей техніки ведення м’яча.

А вже потім усіх «накрило» драйвом та азартом, коли команди почали змагатися в різних іграх та естафетах з елементами баскетболу.

Після того, як всі вже стомилися як фізично, так і від емоцій, не обійшлося без майстер-класу від улюбленця публіки Василя Федорчука.

інформаційна служба БК "Рівне"


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews