Тернополяни просять забрати пішохідний перехід

06.12.2018 14:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Тернополяни просять забрати пішохідний перехід на проспекті С.Бандери, щоб уникнути ДТП та травмування пішоходів. Петицію з таким змістом до міської ради подав Андрій Будзінський.

«Демонтувати(прибрати) нерегульований пішохідний перехід на перехресті вулиць Дністрянського-Бандери для запобігання аварійних ситуацій і травмування пішоходів, оскільки поруч є регульований пішохідний перехід. Даний перехід також не відповідає ДБН, оскільки знаходиться ближче 100 м від регульованого переходу. Вважаю це рішення позитивним оскільки, за останніх 2 роки там сталося як мінімум 2 дтп з травматичними і смертельними наслідками, через те, що з одного боку видимість на пішоходів закриває громацький транспорт, який зупиняється на зупинці, а з іншого боку видимість перекриває стовп електромережі. Тому за фактом існування регульованого пішохідного переходу поруч ближче 50м, відпадає потреба у цьому пішохідному переході. Також, після демонтажу даного переходу пропоную встановити обмежувальну конструкцію(огорожу), що буде обмежувати вихід пішоходів на проіжу частину, які не звернуть увагу, що пішохідний перехід було демонтовано», - зазначає автор петиції.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews