Буковинцям пропонують долучитися до міжнародної виставки

19.09.2018 22:41   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

З 5 до 10 листопада 2018 року Україна братиме участь у міжнародній виставці «China International Import Expo 2018», що відбудеться у м. Шанхай (Китайська народна республіка). 

У рамках підготовки до виставки Офіс з просування експорту при Мінекономрозвитку готує електронний каталог українських експортерів, що зацікавлені та операційно готові до експорту своєї продукції до КНР. Реєстрація у каталозі автоматично включить кожного його учасника до спільної комунікаційної платформи і надасть можливість спілкуватися у режимі он-лайн із зацікавленими у продукції  учасника китайськими компаніями. Очікується, що у міжнародній виставці візьмуть участь офіційні делегації, байєри та інвестори із-понад 65 країн.

Зареєструвавшись в каталозі, компанія отримує можливість долучитися до роботи виставки навіть без фізичного представлення своєї продукції та послуг на Національному чи комерційних стендах.

Основні вимоги до заповнення анкети:

  • анкету заповнювати англійською мовою;
  • усі пункти анкети є обов'язковими до заповнення;
  • компанія може додати до анкети аудіовізуальний фрагмент в форматі WebM або MP4 H.264 (AAC чи MP3);
  • максимальна довжина аудіовізуального фрагменту - 33 секунди.

Кожна компанія повинна вказати свій ID у програмі WeChat. Якщо компанія не має акаунту, вона повинна його створити. Це є обов'язковою умовою для отримання доступу до платформи і забезпечить можливість користування її функціоналом.

Для того, щоб отримати можливість бути включеним в електронний каталог українських експортерів, що зацікавлені та операційно готові до експорту своєї продукції до КНР необхідно заповнити анкети учасників до 17.00 год. 21 вересня 2018 року та надіслати їх на  е-mail: nshkarban@epo.org.ua, тел.: 067 351 6348 (Наталя Шкарбан). 

Більше інформації щодо міжнародної виставки «China International Import Expo 2018» на сайті:https://www.ciie.org/zbh/en/.  

За матеріалами Офісу з просування експорту при Мінекономрозвитку.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews